Geschreven door admin 20:31 Uncategorized

Waarom je website in WordPress laten maken?

WordPress is gratis
Eerst en vooral is het gratis om de WordPress-kernsoftware op uw website te downloaden en te installeren. De keuze om WordPress gratis te maken is een van de belangrijkste redenen waarom het zo populair is geworden; het verlaagde effectief de drempel om een ​​professionele website van hoge kwaliteit te maken.

Het is belangrijk om te verduidelijken dat alleen de kernsoftware gratis is. Voor alle thema’s of plug-ins die u installeert, kan een extra prijs gelden.

Toch kun je met WordPress een prachtige professionele website bouwen en geld besparen voor andere dringende zakelijke behoeften.

WordPress is open source
WordPress is ook open-source, wat betekent dat de makers de broncode van de software vrij beschikbaar hebben gemaakt voor anderen om te wijzigen en aan te passen voor andere doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Dit open-source karakter heeft ervoor gezorgd dat een enorme gemeenschap van WordPress-bijdragers door de jaren heen is kunnen groeien en bloeien. Hun uiteindelijke doel is om WordPress voortdurend te innoveren door middel van kernsoftwareverbeteringen en de ontwikkeling van ondersteunende software zoals thema’s en plug-ins.

Er is een plug-in voor zo ongeveer alles
WordPress-plug-ins zijn stukjes software die de functionaliteit van uw website uitbreiden. Er zijn veel soorten plug-ins die zijn ontworpen om aan een breed scala aan behoeften te voldoen – van paginabuilders tot contactformulieren.

Plug-ins kunnen gratis of betaald zijn, en hoewel veel van de gratis plug-ins de klus klaren, zijn er enkele betaalde plug-ins die het waard kunnen zijn om in te investeren.

WordPress geeft prioriteit aan SEO
Voor elke website-eigenaar zou zoekmachineoptimalisatie (SEO) een essentieel onderdeel moeten zijn van uw websitemarketingstrategie. Waarom? Als het goed is gedaan, werkt SEO om de positie van uw site in de zoekresultaten te verbeteren en te bepalen of uw gewenste doelgroepen uw site al dan niet vinden. Veel platforms voor het bouwen van websites maken het gebruikers moeilijk om uitgebreide, effectieve SEO-strategieën te implementeren.

Gelukkig is dit bij WordPress niet het geval. WordPress is om vele redenen het best beoordeelde CMS en de SEO-mogelijkheden staan ​​hoog op de lijst. WordPress maakt SEO gemakkelijk voor alle gebruikers door middel van een grote verscheidenheid aan plug-ins en door jouw input te geven over zaken als het maken van aantrekkelijke permalinks, het beheren van metadata, het optimaliseren van media en je in staat te stellen andere SEO-softwarebeheertools in je site te integreren.

(Visited 86 times, 1 visits today)
Sluiten