Geschreven door admin 14:40 Uncategorized

Perenboom kopen

Vanuit het assortiment die Oude Fruitbomen aanbiedt zijn de laagstambomen de meest aangeplante perenboom soorten. We hebben bekende soorten als laagstam ‘Conference’, laagstam ‘Williams’ en laagstam ‘Doyenne du Comice’. Let bij het maken van uw keuze altijd op of de boom zelfbestuivend is.

Snoeien en verzorgen van lage stam perenbomen

Het snoeien van laagstammige perenbomen kan het beste in de winter gebeuren. De structuur van het bladerdak is het duidelijkst zichtbaar als de bladeren van de boom vallen. Bovendien verdragen perenbomen goed snoeien in de winter. Zorg altijd voor een open boom met zoveel mogelijk uitgroei. In-seizoen scheuten zijn klaar om gedurende het jaar te snoeien. Houd altijd een afstand van 5 tot 10 cm van dergelijke schoten. Naarmate de tijd verstrijkt, komen er bloemen en vruchten aan; dat wordt ook wel bloemhout genoemd.

Laagstam perenbomen koopt u bij oude-fruitbomen.nl

Wij bieden een breed assortiment laagstamperenbomen soorten. De meeste laagstambomen zijn jonge bomen die de komende jaren uitgroeien tot prachtige fruitbomen in uw tuin. Daarnaast hebben we ook veel oude soorten en karakteristieke laagstam perenbomen. Omdat deze fruitbomen unieke vormen hebben, worden ze niet online verkocht. Om er zeker van te zijn dat de boom van uw keuze op voorraad is, kunt u ons het beste even op voorhand mailen.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Sluiten