Geschreven door admin 12:57 Uncategorized

Brillen Trends 2023

Brillen zijn niet alleen een manier om beter te zien, ze kunnen ook een belangrijk modeaccessoire zijn. Er zijn elk jaar weer nieuwe brillen trends bij Smit Optiek die de ronde doen en het kan leuk zijn om op de hoogte te blijven van wat er op dit gebied hot is.

Een van de belangrijkste brillen trends van de laatste tijd is de opkomst van gemengde materialen. In plaats van de traditionele metalen of plastic monturen, zien we steeds vaker brillen met gemengde materialen zoals hout en metaal. Dit geeft brillen een unieke en natuurlijke uitstraling.

Een andere trend die momenteel populair is, is het gebruik van felle kleuren. In plaats van de traditionele zwarte of bruine monturen, zien we steeds vaker brillen met felle kleuren zoals geel, rood en groen. Dit kan een leuk manier zijn om een opvallend statement te maken met uw bril.

Grote, opvallende monturen zijn ook momenteel populair. Dit kan een goede optie zijn voor mensen die hun bril als modeaccessoire willen gebruiken en graag opvallen.

Ten slotte zien we ook steeds meer mensen die kiezen voor contactlenzen in plaats van een bril. Dit kan een goede optie zijn voor mensen die geen bril willen dragen, maar nog steeds goed willen kunnen zien.

Het is belangrijk om te onthouden dat uw bril moet werken voor uw persoonlijke stijl en behoeften. Als een bepaalde trend niet bij u past, hoeft u zich daar niet aan te houden. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in uw bril.

Kom naar Smit Optiek voor de mooiste monturen voor herenbrillen, damesbrillen en wij hebben het grootste aanbod kinderbrillen.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Sluiten