Geschreven door admin 16:58 Uncategorized

Geld verdienen met enquetes

ZIJN ONDERZOEKEN VOOR GELD LEGAAL?
Ja. Alle sites die we hier opgesomd hebben zijn veilige en legitieme plaatsen die u zullen betalen voor het online invullen van enquêtes. Deze beste enquêtesites zijn een geweldige manier om extra geld te verdienen tijdens de vrije tijd. Zij zullen u niet rijk maken, maar zij kunnen inkomen aanvullen wanneer u snel geld nodig hebt. Het beste deel is dat het nemen van enquêtes kan worden gedaan op uw smartphone van overal, op elk moment.

Je kunt echter niet je brood verdienen door alleen maar geld verdienen met enquêtes. Als u op zoek bent naar een meer duurzame, echt rijkdom opbouwende bijbaan voor extra inkomsten, bekijk dan ons artikel over de beste bijbanen.

HOEVEEL GELD KAN JE VERDIENEN MET ONLINE ENQUÊTES?

Uiteindelijk is het een bijverdienste die in de schema’s van de meeste mensen kan passen, maar de vergoeding is meestal niet erg hoog. Zeker, er zijn er die $50, $100, $200, of zelfs meer betalen, maar die zijn ongelooflijk zeldzaam. Maar realistisch gezien zijn de meeste tussen de $0,25 en $5 per enquête.

KRIJG JE ONMIDDELLIJK UITBETAALD NA ELKE ENQUÊTE?

Deze sites hebben allemaal een minimum uitbetalingsdrempel, zoals vermeld in de samenvatting hierboven. Dit betekent dat u door moet gaan met het invullen van enquêtes en het opbouwen van punten, en vervolgens al die punten moet uitbetalen zodra de drempel is bereikt. U bouwt de punten onmiddellijk na elke voltooide activiteit op, maar moet het minimum bereiken voordat u de punten in geld kunt omzetten.

HOE KRIJG JE BETAALD VOOR ENQUÊTES?

De meeste online enquêtesites laten u “punten” opbouwen die een bepaalde dollarwaarde vertegenwoordigen. Zodra u genoeg punten hebt om aan de minimum uitbetalingsdrempel te voldoen, kunt u die punten omzetten in echte dollars. Meestal mag u zelf bepalen op welke manier u uitbetaald wilt worden.

Hier zijn de meest voorkomende manieren waarop enquêtewebsites u betalen:

  • Cadeaubonnen (virtueel of gepost naar jou)
  • PayPal contant geld
  • Bankoverschrijving (meestal voor inwoners van de VS)
  • Check in de post
  • Donatie aan liefdadigheid in plaats van jou te betalen
  • Amazon gift card

HOE LANG DUURT HET OM EEN ONLINE ENQUÊTE IN TE VULLEN

Het invullen van de meeste enquêtes voor geld duurt ongeveer 15 – 20 minuten. Maar sommige van de meer grondige en gerichte enquêtes kunnen wel een uur duren. Doorgaans zal elke site u vertellen hoe lang het onderzoek ongeveer zal duren, voordat u het accepteert en aan de opdracht begint.

ZIJN HET ALLEEN ENQUÊTES VOOR GELD, OF ZIJN ER OOK ANDERE BETAALDE ACTIVITEITEN?
Hoewel enquêtes het meest gebruikelijke zijn waar deze sites bekend om staan, bieden ze ook een hoop extra manieren om geld te verdienen. Je kunt betaald worden om video’s te bekijken, online te winkelen, betaald te worden om over het web te surfen, productfeedback te geven, betaald te worden om producten te testen, of zelfs om deel te nemen aan mystery shopping.

HOE OUD MOET IK ZIJN OM ENQUÊTES VOOR GELD IN TE VULLEN?

Bijna alle enquêtewebsites staan iedereen van 18 jaar en ouder toe om mee te doen. Maar sommige geselecteerde sites staan kinderen vanaf 13 jaar toe om activiteiten in te vullen onder begeleiding van een ouder of voogd. Het is het beste om alle voorwaarden van elke site te lezen voordat u zich aanmeldt.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Sluiten