Geschreven door admin 16:53 Uncategorized

Geld verdienen vanuit huis

Wil je geld verdienen vanuit huis zonder je huis te verlaten tijdens de coronavirus pandemie? Of wil je manieren bedenken om online geld te verdienen, zodat je je reizen kunt financieren wanneer het coronavirus afneemt?

International Living – een website gewijd aan het helpen van mensen wonen en reizen in het buitenland – heeft een inzichtelijk rapport uitgebracht over 50 manieren om geld te verdienen met pensioen. Het rapport is gericht op gepensioneerden die hun leven in het buitenland willen financieren, maar hier is het geheime juweeltje: Verscholen tussen het advies om een galerie te openen, reisleider te worden of mee te doen aan de ambachtelijke bierrevolutie, vind je slim advies dat iedereen kan gebruiken om online geld te verdienen. “Het maakt niet uit wat je vaardigheden zijn, wat je nu doet of in het verleden hebt gedaan, er is een optie die aansluit bij je eigen vaardigheden en passies,” legt de redactie van InternationalLiving.com uit.

Volgens Jennifer Stevens, hoofdredacteur van International Living, is de lijst uitgebreid, maar niet allesomvattend. “We hebben de lijst gemaakt om mensen een idee te geven van de omvang van de mogelijkheden die er zijn,” zegt Stevens. “We hebben veel geschreven over de verschillende manieren waarop expats in het buitenland hun leven financieren. Soms is het met online werk zoals schrijven of drop-shipping. Soms zijn het persoonlijke diensten die ze aanbieden, van het runnen van een consignatiewinkel tot het plannen van een huwelijk. Zeker, de online mogelijkheden bieden grote flexibiliteit en draagbaarheid. Maar het is de moeite waard erop te wijzen dat ondernemers ons op veel plaatsen vertellen dat het veel gemakkelijker is om in het buitenland een bedrijf te beginnen omdat het daar vaak minder duur en minder bureaucratisch is dan in eigen land.”

Online geld verdienen en thuis werken of reizen

Het is mogelijk om online geld te verdienen om thuis te werken – of deze vaardigheden te gebruiken om uiteindelijk thuis geld te verdienen

Hoewel het misschien een ongebruikelijke tijd lijkt om een nieuwe carrière te beginnen, zegt Jeff Opdyke – de in Praag gevestigde redacteur van The Savvy Retiree en medewerker van International Living – dat “het aan ons is om te leren hoe we de controle over ons eigen leven, onze levensstijl en ons persoonlijk geluk weer in handen kunnen nemen.”

Opdyke wijst er ook op dat ondanks alle schade die het coronavirus heeft aangericht en alle schade die nog moet komen, het ook positieve gevolgen kan hebben voor de arbeidswereld. “Wat deze crisis aantoont, is het vermogen van veel werknemers om zich los te maken van de kubussen en thuis te werken, of waar dan ook,” zegt hij. “In de kille, zakelijke calculus van een post-corona wereld, denk ik dat we een toenemend aantal visionaire bedrijven zullen zien die zich realiseren dat er enorme kostenbesparingen te behalen zijn door werknemers overal vandaan te laten werken. Het is niet nodig om de kosten van het runnen van een kubusboerderij te betalen wanneer werknemers al plaatsen hebben waar ze kunnen werken – hun huis, een koffieshop, waar dan ook. En ik denk dat we hierdoor een hogere productiviteit zullen zien omdat werknemers gemotiveerd zullen zijn.”

Dus de les hier is dat, terwijl je nu misschien vanuit huis werkt, dit zich uiteindelijk kan vertalen naar wonen en werken in het buitenland – en de droom waarmaken. Opdyke’s advies? “Wees zo productief als je maar kunt. Wees over-productief. Zorg ervoor dat je, als dit allemaal achter de rug is, wat invloed hebt om met je bazen te praten over thuiswerken. Dat is, natuurlijk, ervan uitgaande dat je je werk-at-home leven leuk vindt. Niet iedereen zal dat vinden. Maar als je de vrijheid voelt die degenen onder ons die op afstand werken, voelen, dan is nu, te midden van deze crisis, een geweldige kans voor je om te schitteren, zodat bazen er nota van nemen.”

Dus of je nu ooit in een vreemd land wilt wonen, gewoon vanuit huis wilt werken in de huidige coronavirusomgeving of je carrière wilt herstructureren om voor altijd op afstand te kunnen werken, lees verder voor 17 manieren waarop je online geld kunt verdienen. Het is waardevolle informatie om te hebben tijdens deze huidige economische crisis-en daarna.

Onze verdeeldheid helen: De nieuwe essentiële capaciteit voor leiders
Daarna hebben we drie creatieve ideeën om geld te verdienen van de International Living-lijst waarvan we dromen om te doen als de wereld weer normaal wordt.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Sluiten