Geschreven door admin 12:07 Uncategorized

Still want to: Nooit meer schamen voor voetengeur

Stinkende schoenen

Schaamte, een emotie die echt oncomfortabel kan zijn. Je kunt je schamen door opmerkingen of door bepaalde groepssituaties welke, achteraf gezien, niet nodig waren. Neem bijvoorbeeld zweetvoeten, deze kunnen een enorme geur produceren welke soms door je schoenen heen geroken kan worden.

Dit kan nou echt voor gênante moment zorgen. Voor jouw dus: Still want to: Het leven door zonder vieze voetengeur!

Nou surprise, dit is mogelijk. Er is een middel dat deze penetrante voetengeur kan voorkomen en nog mooier er is ook een middel dat er voor zorgt dat je voeten minder zweten!

Laten we het eerste middel onder de loep nemen: Dit is een schoenpoeder. Je strooit het in je schoenen voor je het aantrek. Dat is eigenlijk alles wat je moet doen. Op het moment dat je jouw schoenen weer aantrekt wordt het middel actief en maakt het je schoenen en voeten geurbrij door deze te desinfecteren.

En nu het tweede middel. Dit betreft een voetspray op basis van aluminiumchloride. Dit middel zorgt er voor dat je voeten minder gaan zweten. (op de behandelde plek) Even ’s avond aanbrengen na het wassen en voor het slapen gaan. Hierna ben je tot wel 5 dagen beschermd.

Benieuwd en wil jij ook fris de dag door? Ga dan naar de site van PediFris® en bestel!

(Visited 13 times, 1 visits today)
Sluiten